Elektronická stavebnice Boffin

Moderní elektronická stavebnice, pomocí které se děti snadno a rychle učí, jak fungují elektronické obvody a mohou zapojovat fungující elektronické projekty. Vzorové sestavy jsou atraktivní, ale nic nebrání postupně začít vymýšlet další vlastní zapojení...


Jednou z největších předností stavebnice Boffin je velmi rychlé  a snadné sestavování jednotlivých projektů, takže i velmi netrpělivé děti je zvládnou úspěšně dokončit a budou se radovat ze svého díla. V tom tkví tzv. edukativnost této hračky, protože úspěšnost nutí děti se dále zajímat o další a další funkce a snažit se sestavovat stále náročnější elektronická zařízení.


Stavebnice Boffin je k dostání ve třech variantách, lišících se množstvím součástí a počtem připravených projektů. Ta nejdokonalejší varianta obsahuje 80 součástek, umožňuje sestavit minimálně 750 různých zařízení s možností připojení k stolnímu počítači. Namátkový výběr možných projektů je elektronický kompas, maják, telegraf, detektor lži, FM rádio, požární siréna, tlumič světla a mnoho dalšího. K zapojování se používá stavebnicový systém, který nevyžaduje pájení ani žádné složité mechanické úkony. Hrát a učit se s touto naučnou hračkou mohou tak samostatně již děti od 8 roků!